El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ros no va amb els alcaldes del 9-N perquè va a la fira del préssec
  • CA

Polèmica a Lleida per l’absència d’Àngel Ros a l’acte d’avui al palau de la Generalitat amb els alcaldes que han aprovat mocions pro-consulta. L’alcalde de Lleida ha desestimat viatjar a Barcelona per poder assistir a la Fira del Préssec a Alfarràs.

Després de les crítiques rebudes a través de Twitter per la seva absència, amb comentaris irònics inclosos, Ros ha escrit un tuit dient que  en el seu lloc hi havia anat la tinent d’alcalde de la ciutat, Sara Mestres (PSC), i el cap de l’oposició, Joan Ramon Zaballos (CiU).

No és la primera vegada que Ros està envoltat en els darrers dies de polèmica. En un primer moment no permetre la votació en un ple de les mocions de suport a la consulta i de rebuig a la suspensió cautelar que va fer el Tribunal Constitucional de la Llei de Consultes i del Decret de convocatòria de la Consulta del 9 de novembre. Finalment, després de l’escridassada que va rebre l’endemà de la suspensió de la consulta en una concentració massiva, Ros va acceptar consensuar una moció amb CiU.

Ros és actualment el president del PSC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa