El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho cobra prop de 200.000 euros, segons Voz Populi
  • CA

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, cobra gairebé 200.000 euros, segons el diari digital “Voz Populi” que cita fonts del propi PPC. Aquests diners, explica, provenen de tres salaris: 93.364,57 € com a diputada del Parlament (segons el web oficial), un segon sou com a presidenta del PPC i un tercer com a senadora a Madrid per Barcelona, que donen com a resultat la xifra total esmentada. 

En un article d’opinió, el diari explica que, a més, La Caixa no colla Sánchez Camacho amb l’hipoteca com la resta de mortals. “Tot per que l’agressiva lideressa visqui còmodament, i pugui sembrar discòrdia diariament amb els líders nacionalistes”, diu el diari, que acusa la presidenta del PPC d’estar més pendent d’enfrontar-se als independentistes i de buscar l’aplaudiment i l’aprovació de Madrid que d’adreçar-se al seu electorat.

El rotatiu també assenyala que la presidenta popular ha col·locat el seu xofer de confiança, Sergio García, com a diputat al Parlament, mentre el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es fa l’orni.

Segons el diari, no s’entén que Sánchez Camacho continui de líder dels populars a Catalunya sent una persona “tan desprestigiada” (a Catalunya i a l’Estat espanyol) i amb uns resultats “tan catastròfics”, i apunta que la darrera enquesta de “El Periódico” relega el PPC a vuitena força política a Catalunya. Se’n fa creus que a Madrid no actuïn i denuncia que Mariano Rajoy és un líder incapaç de prendre decisions.

En aquest sentit, explica que, fins i tot, els presidents agrupats en l’influent Consell Empresarial de la Competitivitat (CEC) li han dit a Mariano Rajoy que prescindeixi d’ella, que “ha de col·locar al davant del PPC un home o dona de prestigi, amb un currículum inqüestionable, capaç de predicar amb l’exemple i d’atraure en compte de provocar rebuig”. Si això no passa, es pregunta el diari: “què deu saber l’Alicia? Quina carta tindrà guardada?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa