El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran i Terribas se les tenen en una entrevista
  • CA

La periodista Mònica Terribas i el líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, se les han tingut aquest matí durant una entrevista al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. Duran ha afirmat que durant la presentació aquest cap de setmana de la plataforma ‘Construïm’, que ell mateix lidera, “es va aconseguir no parlar de la independència, cosa que vostès no aconsegueixen gairebé mai“, en referència a Catalunya Ràdio.

Terribas s’ha limitat a exclamar, sorpresa: “Perdoni?“. Una pregunta a la que el líder d’UDC ha respost argumentant que “a les tertúlies es parla massa d’independència”. La periodista li ha concretat vàries entrevistes que s’han fet en els darrers dies en el seu programa on no s’ha parlat de la independència, com avui mateix, que entrevistarà l’economista austríac Christian Felber. Duran, però, s’ha limitat a afegir: “No la segueixo el dia a dia”. “Ja ho veig”, ha respost amb ironia Terribas.

En un altre moment de l’entrevista, on la periodista li pregunta sobre quina vida hi ha més enllà de la independència (citant una frase que va dir Duran en la presentació de ‘Construïm’), i després que el líder d’UDC no li respongués la pregunta, Terribas ha insistit: “Li torno a fer la pregunta”, i Duran ha respost: “Les coses són com són, no com a vostè li agradaria que fossin“.

A més, la periodista ha estat d’acord amb un comentari que ha fet Duran i li ha fet saber: “Com a mínim estem d’acord en alguna cosa”. L’entrevista ha acabat amb la periodista preguntant al líder d’UDC si estava de mal humor. “No, he dormit malament”, ha explicat Duran. Terribas ha insistit: “Però no és per l’entrevista, no?” “No, no”, ha deixat clar Duran. “Doncs vagi esmorzar”, li ha reblat la periodista, just abans que el líder d’UDC assegurés que ja havia esmorzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa