El grup Trau, de Sant Boi de Llobregat, s’ha emportat el primer premi del Sona9 2014, en la final de la 14a edició celebrada ahir a la nit a la Sala Apolo de Barcelona. Davant un públic entregat i familiar, Trau s’ha endut una final en directe molt competida.

El premi Sona 9 suposa per als guanyadors l’enregistrament i edició d’un disc amb un productor professional, la portada de la revista Enderrock de l’agost del 2015 i una minigira de cinc concerts remunerats en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic.

El segon classificat i guardó Joventut ha sigut la formació Pantaleó, que ha obtingut com a premi l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons, ?1.000 euros en material musical i una minigira de 3 concerts remunerats per Catalunya.?

El premi Èxit (al tercer classificat) va ser per al grup barceloní Manuela Kant, i consta de l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons. També s’ha entregat el guardó Votació Popular a El PezPsiquiatra, i consta de 1.000 euros en material musical.

En aquest enllaç podeu escoltar la cançó Borinot de bardissa, dels Trau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa