El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Per qui votaran els líders de la política i la cultura?
  • CA

Diverses personalitats del món de la cultura i representants polítics han enregistrat aquest cap de setmana l’espot ‘Votaré per tu’, el darrer anunci de la campanya d’Ara és l’Hora que anima a la participació de la consulta del 9-N. Cadascú apareix amb una fotografia per recordar altres persones desaparegudes que han lluitat també per la democràcia i la catalanitat i pronuncia la frase “Votaré per tu”.

Lluís Danès dirigeix el vídeo, i ha penjat al seu Facebook algunes de les imatges que es podran veure la setmana que ve en aquest espot. Per exemple, a l’anunci hi apareix el president de la Generalitat, que votarà per Pau Casals, i l’acaba simbòlicament un nadó de tan sols 3 setmanes. Algunes de les figures recordades són el cantant de Sau, Carles Sabater, Teresa Pàmies i Guillem Agulló.

Al seu torn, Oriol Junqueras votarà per Lluís Companys, Josep Rull per Francesc Macià, David Fernández per Guillem Agulló, i també hi haurà les intervencions del cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà -que votarà pel desaparegut Marc Grau-, Eduardo Reyes, Anna Sallés, Oriol Broggi, Joan Lluís Bozzo i Manuel Huerga.

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, votarà pel líder comunista Antonio Gutiérrez Díaz, i la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ho farà pel fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull. Al vídeo també hi intervenen membres de la Companyia Elèctrica Dharma, i la diputada d’ICV Dolors Camats, que apareix amb una fotografia de Miquel Martí i Pol.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa