El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un calendari mostra la Catalunya independent
  • CA

Un calendari de l’any vinent mostra la Catalunya independent. Ho fa amb un recull de fotomuntatges de vàries situacions hipotètiques ubicades en un escenari on Catalunya ja té Estat propi. El darrer 9 de novembre més de dos milions de persones van votar en el procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya, 45 anys després que Neil Armstrong fes un petit pas a la Lluna (“Aquest és un petit pas per un home, però un gran pas per la humanitat”, va dir).

Els impulsors del calendari recorden que “a Catalunya hem fet un altre gran pas en la història de la democràcia. Milions de catalans hem votat per un futur millor ple d’oportunitats per a tothom”. Tot i ser “conscients que encara queda molta feina per fer”, expliquen que amb el calendari “et posem fàcil imaginar com seria el nou Estat català. El somni de tots els catalans i catalanes”.

El mes de gener, per exemple, va il·lustrat amb un fotomuntatge on es veu un avió de Catalunya Airways que estrena nou A380 per vols internacionals; el mes de d’agost es veu com la selecció catalana de futbol guanya el Mundial del 2018; i al mes de març es veu com el president Mas fa el primer discurs a l’Assemblea General de Nacions Unides.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa