El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’allau d’autoinculpacions pel 9-N col·lapsa el TSJC
  • CA

Cua a la seu del TSJC / @jordims93

La proposta de l’Assemblea Nacional Catalana que tots els que van votar el 9-N s’autoinculpin massivament davant del Tribunal Superior de Justícia, ha aconseguit un gran èxit. L’ANC havia convocat a les 12 hores davant de la seu del TSJC, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, i minuts abans ja hi havia una llarga cua de persones, que donava la volta al Palau de Justícia de Barcelona, esperant per poder lliurar el seu document d’autoinculpació.

L’objectiu és mostrar el suport al president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau per l’admissió a tràmit ahir de la querella presentada per la Fiscalia per haver organitzat la consulta del 9 de novembre.

Per poder realitzar l’autoinculpació cal descarregar-se prèviament el full d’autoinculpació que s’ha de lliurar emplenat correctament. També caldrà presentar el DNI. L’autoinculpació també es pot fer també adreçant-se al registre del jutjat de guàrdia més proper.

Entre les persones que han participat en aquesta acció hi ha el líder d’ERC, Oriol Junqueras, tal i com es pot veure en aquesta imatge.

També hi han assistit diputats de CiU, encapçalats pel coordinador de CDC, Josep Rull.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa