El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Margallo, cada cop més de bòlit amb Catalunya
  • CA

El ministre espanyol d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, cada vegada va més de bòlit amb Catalunya. Tal i com ha anat informant ElSingular, el ministeri ja ha intentat boicotejar una conferència sobre el procés sobiranista a Catalunya, divendres passat, un acte de Diplocat a Viena (el dia 9 d’aquest mes) i un altre a Roma (el dia 5 de desembre).

Margallo ha donat ara instruccions a tots els ambaixadors perquè responguin davant de qualsevol acte independentista que impulsi el govern de la Generalitat de Catalunya, segons informa avui ‘El Confidencial Digital’. Entre aquestes iniciatives s’hi inclourien l’obertura de noves oficines exteriors del govern d’Artur Mas.

El que intenta Margallo és que quan la Generalitat presenti noves oficines diplomàtiques a l’exterior, les autoritats polítiques i els mitjans de la ciutat en qüestió rebin un dossier del ministeri d’Exteriors espanyol, que recorda que “la independència de Catalunya és impossible” i que “cap organisme internacional donarà suport al procés sobiranista”.

Més enllà de tot això, Margallo fins i tot ha ordenat als ambaixadors que publiquin articles d’opinió als diaris dels països on Mas vulgui obrir-hi delegacions, per contrarestar els arguments del president de la Generalitat, segons les mateixes fonts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa