El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Petit tast del musical ‘Fang i setge’
  • CA

“Lluitem per aquells a qui estimem. Pel que fa que casa nostra sigui casa nostra. Pels nostres drets”. És una de les frases de Fang i Setge, el musical de 1714, que s’estrena el 13 de desembre al Teatre de La Passió d’Olesa i que avui s’ha presentat al públic amb un petit tast al Mercat de la Llibertat del barri de Gràcia.

Els actors i actrius del musical i part de l’equip artístic s’han fet seves les paradetes del mercat amb l’objectiu de reivindicar la Barcelona present en l’espectacle. És a dir, la Barcelona més popular, la dels botiguers, artesans i petits comerciants. Després de l’actuació, el tast ha culminat en la interpretació per part dels actors presents d’un parell de cançons del musical amb acompanyament de piano en directe.

Fang i Setge és una producció en gran format que s’inspira en els fets històrics del setge de Barcelona de 1714, fets que van marcar la història de Catalunya. L’obra compta amb la participació d’altres primeres figures del sector cultural català com Joan Font, Marc Rosich, Josep Pedrals, Lloll Bertran, Oriol Genís, Toni Mira, etc. així com un cor i una orquestra. El musical, amb 13 úniques funcions, es representarà fins a l’11 de gener 2015.

Podeu comprar les entrades del musical en aquest enllaç.

A punt de començar a cantar | @fangisetge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa