El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
PSC i PP, molestos per les reunions Mas-Junqueras
  • CA

PSC i PP estan molestos per les reunions Mas-Junqueras per negociar la convocatòria d’unes eleccions plebiscitàries. Els socialistes titllen les trobades de “comèdia italiana” i els populars hi veuen “una pèrdua de temps”. Ho han fet saber avui al Parlament.

En concret, el portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha opinat que les reunions entre Mas i Junqueras “són més pròpies de la comèdia italiana que d’un debat polític seriós“. “Ens ho hauríem de fer mirar tots. Estem tots pendents dels gestos, de les mirades, de les caigudes d’ulls que fan l’un i l’altre. Hem d’aixecar una mica el nivell del debat”, ha exposat en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament.

Per la seva banda, el portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha lamentat aquest dijous la “pèrdua de temps permanent”. En declaracions als periodistes, ha afirmat que “els catalans comencen a estar farts d’aquesta pèrdua de temps“, després que aquest divendres dos s’hagin reunit durant mitja hora al Parlament per parlar de la possibilitat d’avançar eleccions.

Millo ha defensat que el que necessiten els catalans és un Govern que governi, aprovi els pressupostos i resolgui els problemes que afecten els ciutadans, i no “enredar amb reunions que no porten a res”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa