El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred Bosch aposta pel tripartit a Barcelona
  • CA

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, aposta pel tripartit a Barcelona. Descarta pactar amb l’alcalde Xavier Trias, i defensa un acord amb les formacions d’esquerres. Així que rebutja que l’acord subscrit aquest dimecres pel president Artur Mas i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, sigui traslladable a Barcelona.

En la reunió d’ahir, Mas, Junqueras i els representants de les entitats sobiranistes van acordar “prioritzar” els pactes entre CiU, ERC i altres formacions sobiranistes als Ajuntaments, després de les eleccions locals del mes de maig.

En una entrevista a Barcelona FM, Bosch ha remarcat aquest dijous que a la capital catalana ERC vol esdevenir alternativa de govern a CiU i prefereix optar per acords programàtics amb altres forces d’esquerres per canviar el model de ciutat. “En el cas de Barcelona ens presentem com a alternativa al govern de Xavier Trias. Representem un altre model de ciutat i volem governar Barcelona”, ha explicat. Bosch ha obert la porta a Guanyem, ICV-EUiA i la CUP per negociar de cara a col·laborar en el futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa