El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP, irritat perquè Mas explica el procés al cos diplomàtic
  • CA

El PP s’ha irritat perquè Mas ha explicat el procés sobiranista al cos diplomàtic. El president va oferir ahir una recepció als cònsols destinats a Barcelona per explicar el sentit polític del 27-S i els va agrair que “escoltin i intentin entendre les raons de Catalunya que, com demostren les parets d’aquest Palau, porta molts segles intentant exercir el seu autogovern”.

Aquest acte ha indignat al PP. Avui el seu portaveu, Enric Millo, ha carregat des de Girona. “Mas ens avergonyeix a la majoria de catalans”, ha dit. Va demostrar, segons ell, que “no té clares les seves funcions” i es manté “obsessionat en internacionalitzar un conflicte inexistent”. Ha defensat que només hi ha un conflicte “entre el nacionalisme excloent independentista de Mas i Junqueras i la llibertat que ens garanteix la constitució a tots els catalans”.

Ha criticat que Mas es mantingui ferm en què les eleccions del 27-S seran plebiscitàries, quan seran comicis “autonòmics”, i li retreu haver convertit el Govern, el Parlament i el pressupost en “seus electorals i pressupost de campanya”.

També ha afirmat que “el Govern de la Generalitat enlloc de malgastar els diners en la creació d’estructures per un estat fictici el que hauria de fer és invertir en la construcció d’infraestructures viàries, educatives, sanitàries i de protecció civil que millorin la qualitat de vida dels catalans”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa