El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El primer poemari de tuits del món és en català
  • CA

Després de l’èxit del primer llibre de poemes escrits a Twitter, Tuitpoemes i altres tuiteries, ara n’arriba la segona edició gràcies al patrocini de Verytinta, una empresa de Barcelona especialitzada en la impressió i els consumibles originals, que referma així el seu compromís per la cultura catalana.

L’Editorial Ganzell publica el recull dels poemes de la Cristina Company i Pere Pèries convertint-se així en la primera publicació al món d’aquest estil. I, a més, amb la particularitat que s’ha fet en català. El Pere i la Cristina, autors del llibre, són dos tuitaires que cada dia escriuen un petit poema a la xarxa de l’ocellet blau amb la limitació dels seus 140 caràcters.


De fet, va ser arran de la xarxa social que els dos autors es van conèixer al fer un intercanvi de tuitpoemes. D’aquí n’ha sorgit la seva original iniciativa. La publicació, un recull de 58 poemes breus de cadascun d’ells, també espera poder donar una mica d’aire fresc a un gènere literari que sol quedar fora dels grans focus: la poesia.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa