El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Impedeixen mostrar la senyera al campionat d’Espanya
  • CA

Han impedit que un esportista català pugui mostrar una senyera en un podi d’un campionat d’Espanya. Va ser al Campionat d’Espanya de tir amb arc tradicional, que va tenir lloc a Navarra. El terrassenc Sergi Cebrián va pujar al podi per rebre la medalla de bronze amb les quatre barres, però l’organització li ho va prohibir argumentant que la normativa no ho permet, tot i que poca estona abans havien pujat al podi unes esportistes amb una bandera navarresa.

“Em van retirar la senyera al podi, em vaig sentir insultat i sorprès”, ha assegurat Sergi Cebrián en declaracions a La Xarxa de Comunicació Local. “Va venir un jutge i em va dir que l’organització no permetia cap bandera. Els vaig dir que les navarreses hi havien pujat amb una, però no volia conflictes ni crear un espectacle”, ha explicat el tirador del Club Arquers Terrassa. “Si és una bandera oficial, com qualsevol altra. Són ganes de crear conflicte. La postura cap a Catalunya és de refús, mai de diàleg”, ha afegit.

Ara em plantejo fins i tot pujar amb l’estelada. No vull buscar problemes, però davant una actitud opressora el silenci no ajuda”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa