El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy i Cospedal desembarquen a Catalunya
  • CA

Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal desembarcaran a Catalunya. El president espanyol i la secretària general del PP es reuniran aquest dissabte amb representants del món economic en ple procés sobiranista. Clouran un acte que els populars celebraran a Barcelona o algun municipi de l’àrea metropolitana.

Els màxims dirigents del partit assistiran així a la cloenda d’una jornada sectorial on el PP aprofitarà per vendre i defensar la seva política fiscal al capdavant de l’executiu estatal. Abans de les intervencions en obert de Rajoy i Cospedal, una representació dels populars reunirà en una taula i a porta tancada a empresaris i noms destacats del món econòmic de Catalunya per explicar les “rebaixes fiscals” i els propers moviments en la política impositiva del govern.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha explicat fa poques setmanes que cal “recuperar la presència del govern espanyol a Catalunya” i ha anunciat que té un pla “molt ambiciós” per recuperar els sentiments dels catalans que se senten espanyols. Per Sánchez- Camacho, el PP ha d'”explicar bé la seva alternativa constitucionalista i de creació de llocs de treball”. El pla, segons ella, passa també per dur a terme iniciatives en àmbits com l’esportiu o el cultural. Camacho farà una conferència política dimarts vinent (3 de febrer) per exposar la seva proposta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa