El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Saps quina és l’última d’Ana Botella?
  • CA

L’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, n’ha fet una de nova. Ara ha dit que els desnonats no es deixen ajudar perquè prefereixen “el que els dóna un club de futbol”. Botella va haver d’enfrontar-se ahir a les exigències de l’oposició, que li reclamava amb urgència que prengui mesures contra els desnonaments a Madrid, especialment contra aquells que ha provocat la seva gestió. L’últim, la setmana passada, d’una família amb dos fills a Vallecas als quals se’ls va fer fora del seu domicili al no poder afrontar la pujada del lloguer imposada pel fons al que Botella ha venut els habitatges protegits.

El més cridaner de tot, però, va ser la seva afirmació sobre que els desnonats no són reallotjats perquè rebutgen l’ajuda de l’Ajuntament “per qüestions en les quals jo no vull entrar”. I ha fet referència al cas de la dona de Vallecas, Carmen Martínez, a la qual el Rayo Vallecano va oferir la seva ajuda per poder pagar un lloguer social després del seu desnonament, però l’alcaldessa madrilenya ni tan sols ha estat capaç de recordar el seu nom.

“Se’ls ha ofert i no han volgut per qüestions en les quals jo no vull entrar. Recordo fa molt poc a una senyora d’uns certs anys, que havia tingut a més problemes amb el seu fill i que li vam oferir un habitatge. I va dir que preferia acollir-se al que li donava un club de futbol, crec recordar que el Rayo Vallecano”, va criticar Botella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa