El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Intereconomía carrega contra les ‘ambaixades catalanes’
  • CA

Intereconomía ha carregat durament contra les ‘ambaixades catalanes’. Els tertulians del programa ‘El Gato al Agua’ s’han mostrat molt indignats i enfadats pel fet que el govern de la Generalitat hagi decidit crear-ne de noves, entre elles de les de Roma i Viena. El portaveu de Ciutadans a Madrid, Ignacio Aguado, ha afirmat en el programa que “el nacionalisme a Catalunya navega sense rumb, perquè propostes com aquesta d’obrir ambaixades en plena crisi no tenen cap sentit, ja que el que fa falta és centrar-se en els problemes reals dels ciutadans”.

Per la seva banda, la tertuliana Almudena Negro ha afirmat que “el que em preocupa és que Margallo ha dit que estan estudiant interposar accions”. “El que han de fer és interposar-les ja. I el que han de fer és tancar-los l’aixeta dels diners, perquè el que no pot ser és que les farmàcies catalanes estiguin sense cobrar i que aquests senyors obrin ambaixades catalanes per seguir muntant el seu projecte separatista”. “Ja està bé home!”, ha deixat anar.

També hi era l’empresari i periodista Román Cendoya, que ha demanat que només actuï la diplomàcia espanyola: “És una competència exclusiva de l’Estat la representació a l’exterior. Car recordar-li a Margallo que els darrers dos anys de la legislatura catalana, els que van aprovar els pressupostos de la Generalitat incorporant l’apertura d’ambaixades va ser amb el vot del PPC. I la immersió també. És el tercer any de legislatura, i les ambaixades porten obertes molt de temps”. “Les han de tancar totes!”, ha exclamat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa