El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC engega la campanya del 27-S
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) engegarà la seva campanya cap a les eleccions del 27-S aquest divendres 27 de febrer a Cornellà de Llobregat, justament 7 mesos abans de la data dels comicis plebiscitaris. L’entitat independentista ha escollit la ciutat del Baix Llobregat per iniciar el “camí decisiu” cap a la cita electoral de la tardor, en què els ciutadans “podran votar sobre la independència”, tal i com explica l’Assemblea en un comunicat.

L’ANC ha batejat aquest esdeveniment amb el nom On tot comença i tindrà lloc a la Fira de Cornellà a partir de les 20:00 hores. El tret de sortida forma part de l’estratègia de l’ANC per encarar l’horitzó electoral: primer, eleccions municipals el 24 de maig i, després, uns comicis catalogats de “plebiscitaris” el 27 de setembre.

Així, quan faltaran justament set mesos per a la data anunciada pel president de la Generalitat, Artur Mas, l’entitat que encara presideix Carme Forcadell prepara aquest “acte nacional” per exhibir múscul i demostrar, de nou, que la societat civil està a punt pels propers escenaris que ha de viure el procés sobiranista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa