El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sala-i-Martín deixa en evidència Rajoy
  • CA

L’economista i professor de la universitat de Columbia Xavier Sala-i-Martín ha deixat en evidència el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que avui no només ha presumit de gestió de econòmica sinó que a més s’ha vantat d’haver tret Espanya de la crisi durant el debat de política general al Congrés dels Diputats. Rajoy ha assegurat que va evitar el rescat d’Espanya. Però l’economista l’ha desmentit amb la informació que la revista Time va publicar el 9 juny de 2012 que assegura que sí va ser rescatada. L’economista ho ha dit al Twitter.


La revista nord-americana va assegurar: “dotze dies després que Espanya insistís que no calia rescat i a penes 24 hores després que mantingués que no s’havia pres cap decisió sobre aquesta intervenció, el govern espanyol ha sol·licitat avui un rescat dels seus bancs en problemes”. Més endavant afegeix: “els ministres de finances de la UE han celebrat una reunió d’emergència per recapitalitzar el sistema bancari espanyol amb fins a 100.000 milions d’euros, essent el quart país de la UE a rebre un rescat, simplement que no l’han anomenat d’aquesta manera“.

En un segon paràgraf Time explica que aquests diners van anar a parar al FROB, que a la vegada els va subministrar a les entitats financeres, va dir aleshores el ministre d’economia Luis de Guindos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa