El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘The Wall Street Journal’ radiografia els pros i contres de la independència
  • CA

‘The Wall Street Journal’ ha publicat un reportatge sobre la independència de Catalunya on analitza els pros i contres del procés sobiranista, amb total normalitat. Des de Barcelona, el corresponsal Matt Moffett parla amb diferents empresaris favorables i contraris a la sobirania catalana, i radiografia la situació política actual.

El reportatge destaca alguns casos d’empresaris unionistes, com és el cas de Federico Segura (Esbelt SA, una empresa de cintes transportadores amb un centenar de treballadors), que forma part de l’associació Empresaris de Catalunya, contraris a la independència.

“A l’altre extrem hi ha Jordi Roset, de Petrolis Independents” [a la foto], afegeix l’article, que també cita els testimonis de l’economista unionista Ferran Brunet (UAB) i del president del CCN, l’independentista Albert Pont. El ‘WSJ’ també recull els exemples d’empreses en contra del procés com Freixenet, Foment del Treball, CaixaBank, o a favor com Parlem Telecom o el Grup Bon Preu.

Cal remarcat que el diari nord-americà té una tirada de gairebé 2 milions i mig d’exemplars, i quasi un milió de subscriptors digitals [dades del 2013], i és el rotatiu en circulació més gran dels Estats Units. 

L’article del ‘WSJ’ en paper | @RamonTremosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa