El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalanofòbia al Gran Hermano VIP
  • CA

La catalanofòbia ha arribat al programa de Telecinco Gran Hermano VIP. La concursant Ylenia ha assegurat que els catalans no van trucar per salvar a la presentadora de televisió catalana i ara ex-concursant de GH VIP Ares Teixidó per gasius. “Hauria d’haver trucat, ‘rates’ que sou molt rates tots els de… Amb perdó”. 

Ylenia, ex-concursant del programa ‘Gandía Shore’, conversava divendres passat amb els també concursants Fede i Belén Esteban sobre l’expulsió d’Ares Teixidó, quan Ylenia va afegir: “Els de Catalunya no truquen mai. Amb perdó eh, que és la fama que tenen”. En aquest moment, Fede la va aturar: “A veure, no, que tinc uns amics de Catalunya que són molt guais”.

Ylenia, però, va insistir: “Ja però tenen fama de garrepes, i per això no han trucat per salvar-la”. Aquests desafortunats comentaris d’Ylenia han provocat una forta indignació a les xarxes socials.

Per la seva banda, Ares Teixidó estava escoltant aquestes paraules d’Ylenia des del plató del programa ‘El debate de GH VIP’ i es va queixar: “Em fa mal el que ha dit dels catalans“, i va continuar: “Garrepes? Ves-te’n a la merda Ylenia! És increïble, és una maleducada”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa