El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran carrega contra el jutge Vidal
  • CA

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha carregat contra el jutge Santiago Vidal, suspès de la seva feina durant tres anys per redactar un esborrany de la Constitució catalana. En un article publicat al seu blog, Duran i Lleida opina que “aquest jutge s’ha passat anys de tertulià emetent criteris polítics i en fer un projecte de Constitució consagra la seva manca de respecte d’imparcialitat d’un jutge”.

“De la mateixa manera que no m’agradaria que un jutge espanyol redactés i fes públic un projecte de Constitució carregant-se el Títol VIII tampoc m’agrada -i sento la necessitat de dir-ho- que es faci a l’inrevés. Aquí no es tracta d’apostar o no per la independència, sinó per fer les coses bé, sobretot si s’aspira a la secessió i creació d’un estat independent. I pitjor no es pot fer”, assegura el líder d’Unió.

“El jutge Vidal -i no cal ni dir-ho, el Diplocat, del qual he discrepat des del primer dia- fan un gran mal als que desitgen legítimament la independència i volen un reconeixement internacional de les aspiracions d’una part de Catalunya”, continua Duran.

“Sé que m’abrasaran a la xarxa, però ja fa temps que crec que és hora de dir el que penses i que la por a dir-ho paralitza. He vist les adhesions al jutge Vidal i les respecto. Cadascú pot pensar el que vulgui i dir-ho. Jo també!”, afirma a l’article.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa