El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Creix el malestar a ICV pels pactes amb Ada Colau i Podemos
  • CA

Creix el malestar a ICV pels pactes amb Ada Colau i Podemos. El coordinador ecosocialista de l’Hospitalet i portaveu de la formació en aquest ajuntament, Lluís Esteve, ha plegat de les seves responsabilitats al capdavant d’ICV després que aquesta s’hagi sumat a la proposta L’H comú (L’Hospitalet en comú) per concórrer a les properes municipals. Aquesta baixa té lloc després de la renúncia del portaveu del partit a Barcelona, Quim Mestre, que ha abandonat ICV per afegir-se a la candidatura socialista de Jaume Collboni a l’ajuntament de Barcelona. 

En un comunicat, Esteve, assegura que la renúncia es produeix “en no compartir la decisió presa pel 50% de l’assemblea en el sentit de donar suport a la candidatura de L’H Comú” i considera que “no reconeix la feina feta per ICV a l’equip de govern municipal durant els últims setze anys”.

“No puc estar d’acord amb una candidatura que fa invisible la feina feta per ICV en el govern i que qualifica l’acció de l’actual govern municipal, en el qual som decisius i corresponsables, de fer política a l’esquena de la ciutadania”, ha dit Esteve.

El fins ara coordinador d’ICV ha assegurat que no pot compartir l’objectiu de “recuperar la ciutat i les seves institucions per a la gent” i ha assegurat: “des de la formació hem treballat per decidir tota la nostra acció política conjuntament amb la ciutadania”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa