El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crisi a la plataforma Construïm
  • CA

La plataforma Construïm, el grup de reflexió impulsat per Josep Antoni Duran, ha entrat en crisi. La deriva que ha agafat la plataforma contra el president Artur Mas i amb fortes crítiques a l’independentisme està provocant gran incomoditat, no només a Unió, sinó entre alguns dels promotors incials del grup. Alguns d’ells van entrar-hi per participar en una reflexió teòrica de base democristiana però ara no veuen gens clars quins objectius reals persegueix Construïm.

L’assagista Francesc Torralba

L’assagista Francesc Torralba, que va ser un dels firmants del manifest inicial, ha decidit abandonar la plataforma. “Em desvinculo formalment de Construïm. No comparteixo la política que s’està duent a terme, molt allunyada de la meva manera de fer”, ha indicat des del twitter. Des d’aquest matí circulaven en medis polítics de Barcelona rumors de desercions a la plataforma de Duran. N’hi pot haver més en les pròximes hores o dies.

Construïm ha seguit però com si res no hagués passat i no ha variat ni un mil·limetre el seu nou discurs. Fins i tot n’ha tret pit en un nou twuit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa