El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP impedeix reprovar Montoro i publicar la llista de l’amnistia fiscal
  • CA

El PP ha fet valer la seva majoria absoluta al Congrés i ha impedit reprovar el ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, i publicar la llista de l’amnistia fiscal de l’any 2012. Ho havia reclamat el PSOE a través d’una moció. Demanava la reprovació de Montoro, així com la publicació de la llista de les persones i societats que es van acollir a l’amnistia fiscal de 2012, després de conèixer el cas de Rodrigo Rato. Però el PP, amb el seu vot en solitari, ho ha rebutjat.

La iniciativa del PSOE ha comptat amb el vot favorable de tots els grups de l’oposició excepte CiU, que, tot i que ha donat suport a la reprovació de Montoro per la seva actuació en el cas dels anomenats papers de Bárcenas, ha decidit abstenir-se en el punt de la moció que demanava la publicació de la llista de defraudadors.

En el debat de la moció, al qual no ha assistit Montoro, el portaveu d’Hisenda del PSOE, Pedro Saura, ha advertit al govern espanyol que els ciutadans no perdonaran que impedeixi que es conegui “la llista de la vergonya” i que no hi haurà una veritable regeneració democràtica sense que es conegui aquesta llista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa