El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy i Ana Pastor surten en defensa de l’AVE de Galícia
  • CA

Rajoy i Ana Pastor surten en defensa de l’AVE de Galícia. El president del govern espanyol i la ministra de Foment han defensat la inversió en l’alta velocitat, després que Ciutadans ha plantejat allargar el termini de construcció de les línies en obres, entre elles la gallega, i no iniciar nous projectes, per així poder desviar fons a recerca i innovació. El govern manté la vigència dels seus plans, inclòs que Galícia estigui connectat a Madrid per AVE a 2018.

Mariano Rajoy, en un acte de partit a Castella-la Manxa, va carregar contra qui va demanar el rescat per a Espanya i ara “vol liquidar els AVE“. Es referia a Luis Garicano, responsable del programa econòmic de Ciutadans, que temps enrere va defensar un rescat per a Espanya a la portuguesa perquè considerava que en sortiria més beneficiada. “Que fàcil és parlar i què difícil és governar!”, va assegurar Rajoy.

La titular de Foment, Ana Pastor, també va sortir ahir a ratificar la seva aposta per estendre l’alta velocitat. Va destacar la seva “rendibilitat econòmica i social” i a més va afirmar que és “un dels principals impulsors de la investigació i el desenvolupament”. Era la seva rèplica a Ciutadans que precisament proposa retirar fons a l’alta velocitat per dedicar-los a la recerca i la innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa