El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
2-1: El Madrid ho passa malament a Torí
  • CA

El Madrid ha sortit viu de Torí però ho ha passat malament. L’equip d’Ancelotti, sense tenir el control del partit gairebé en cap moment, ha perdut a l’imponent camp de la Juventus per 2-1 i l’eliminatòria es resoldrà al Bernabéu dimecres que ve. La semifinal de la Champions queda oberta, però no serà tan senzill com es podia pensar el conjunt blanc, tou moltes estones en defensa, ofegat al mig camp i travat a la davantera.

Amb 41.000 espectadors al seu favor, un gran ambient, la Juve s’ha avançat amb un gol de l’exmadridista Morata al minut 8, rematant un rebuig després d’un xut de Tévez, i ha dominat els primers 25 minuts, amb un pal més inclòs. Però Cristiano ha aparegut al 27 per empatar, avançant-se al seu marcador arran d’una centrada de James. El mateix colombià hauria pogut fer l’1-2 en un cop de cap al travesser. Però l’aposta visitant amb Ramos de mig centre no ha acabat de funcionar i al segon temps ho ha pagat.

A la represa, la Juve ha tornat a sortir com un coet i Tévez ha provocat un penal al minut 56. L’argentí ha marcat la pena màxima, en els millors minuts de la Vecchia Signora, superant el seu rival de punta a punta. L’últim tram del partit ha ofert el catenaccio clàssic del campió italià i algunes arribades lleugeres del Madrid. A la contra, Llorente –que havia rellevat Morata- ha tingut el 3-1 a les botes, però no ha sabut resoldre.  La Juve agafa avantatge.