El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
C’s es nega a fer fora el número 2 de Mataró, antic membre de la Falange
  • CA

Ciutadans (C’s) es nega a fer fora el número 2 de la llista de Mataró, Juan Carlos Ferrando, antic militant de la Falange Auténtica de las JONS i actual portaveu i coordinador de la formació que lidera Albert Rivera. Tal i com ha explicat elSingular, Ferrando també va ser regidor del PPC i candidat falangista a les eleccions generals del 1979 per FE de las JONS.

Fonts de C’s han explicat a elSingular que aquest cas “no és com els anteriors de Plataforma per Catalunya (PxC), on hem donat d’exemple expulsant els excandidats”. “Però el cas de Ferrando és diferent”, perquè la seva militància a la Falange és “de fa 35 anys, i amb el temps la gent pot canviar d’opinió”. 

Aquest dimecres C’s ja va haver d’expulsar dos candidats de la formació: la número 10 de l’Hospitalet, per haver militat a Plataforma per Catalunya (PxC), i també el número 13 de la candidatura de Vilassar de Mar, excoordinador també de PxC al Maresme. Amb aquests dos casos, la formació de Rivera ja ha expulsat 59 dels seus candidats en aquestes eleccions municipals, tal i com detalla elSingular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa