El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya parla en un debat sectorial de l’ONU
  • CA

Catalunya ha parlat en un debat sectorial de l’ONU. El govern català continua enfortint la seva presència en els debats intergovernamentals de les Nacions Unides. La directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, va viatjar a Nova York a l’abril per participar en el procés de negociació ‘Agenda de Desenvolupament Post-2015′, un debat on van participar els Estats membres, les agències de l’ONU i grups de la societat civil.

Durant les sessions plenàries, Subirà va destacar l’important paper que exerceixen els governs subestatals com Catalunya “en la implementació de l’Agenda Post-2015”, i va cridar a “facilitar l’accés als mecanismes financers i impulsar la transferència de tecnologia” per garantir que la nova agenda no deixa ningú enrere.

La participació de Subirà en aquestes negociacions coincideix amb l’objectiu del Govern d’enfortir els vincles amb el sistema de les Nacions Unides, en particular sobre un tema de tanta importància global com el Post-2015. Les negociacions sobre l’Agenda culminaran en dues cimeres d’aquest any, la primera tindrà lloc durant el mes de setembre a la ciutat de Nova York i la segona durant el mes de desembre a París.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa