El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El vídeo que desmunta Ciutadans
  • CA

Un vídeo publicat per un usuari de les xarxes socials (RaGLan) que desmunta Ciutadans ha tingut un gran èxit: va ser penjat ahir a Youtube i ja té més de 126.000 visites. El vídeo comença destacant que “Ciutadans no és un partit del tot nou: la formació compta amb una història de quasi 10 anys que ens és desconeguda a la majoria dels espanyols”, i es pregunta si “Ciutadans ofereix realment una alternativa de canvi?”

Alhora, el vídeo recorda que C’s es defineix en la seva pàgina web com a partit de “centre-esquerra” i que el fet que el seu líder, Albert Rivera, procedeixi del PP “ja és estrany” i que, si a més, un dels seus principals impulsors és el conegut columnista del diari ‘El Mundo’ Arcadi Espera, és “estrany de collons“.

A més, el vídeo continua assenyalant que “potser encara més inquietant és la proximitat amb certs grups: l’any 2012, el PP i C’s creen una plataforma anomenada d’Espanya i catalans per manifestar el dia de la Hispanitat. Aquesta plataforma integra partits d’ultradreta com PxC, Falange, o els nazis de Tramuntana. Des de llavors és habitual veure Albert Rivera manifestant-se amb col·lectius nazis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa