El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ferrari obrirà un parc temàtic a Catalunya
  • CA

Ferrari obrirà un parc temàtic a Catalunya. El parc temàtic Ferrari Land -el segon de l’automobilística després el d’Abu Dhabi- es construirà fora de PortAventura però al costat del complex, es preveu acabar a finals de 2016 amb una inversió de més de 100 milions d’euros i quan funcioni crearà 150 llocs de treball entre directes i indirectes.

Aquest dijous el govern i les autoritats de Ferrari i PortAventura han col·locat la primera pedra. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha asseverat que Ferrari Land serveix per “llançar un missatge potent que Catalunya està atraient noves inversions” i ha estat escollida per una de les marques més admirades del món.

El Ferrari Land estarà separat del complex d’oci tarragoní PortAventura, encara que formarà part del ‘resort’ al costat del parc d’atraccions i el parc aquàtic Costa Carib, i el tiquet d’entrada es podrà comprar només per a Ferrari o combinat amb els altres dos parcs.

Les obres preveuen completar-se a finals de 2016 amb la participació de 50 empreses que donaran forma a 75.000 metres quadrats al costat de l’entrada principal de PortAventura, on s’ubica la zona temàtica de la Mediterrània.

Precisament la Mediterrània serà el punt d’unió entre PortAventura i Ferrari Land, que s’inspirarà a Itàlia i inclourà reproduccions de la plaça Sant Marc de Venècia i el Coliseu de Roma, segons les simulacions mostrades aquest dijous, a més d’edificis icònics de Maranello, ciutat seu de Ferrari.

També comptarà amb atraccions vinculades a la conducció i simuladors de F1 d’última tecnologia, encara que la seva atracció estrella serà un accelerador vertical de 112 metres que superarà a Shambhala (76 metres) com la muntanya russa més alta d’Europa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa