El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SCC vol que la Generalitat li pagui els locals
  • CA

La president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, vol que la Generalitat pagui els locals de la seva entitat, com assegura que ho fa a Òmnium Cultural, per mantenir les seves seus territorials. Ho ha afirmat després de ser preguntat per la polèmica sobre els bitllets que Renfe va subvencionar a l’entitat a meitat de preu arran de l’acte que va dur a terme a Tarragona en la Diada de l’any passat. 

Bosch ha participat aquest dimecres en la presentació a Sant Cugat de la campanya ‘el futur a la teves mans’, on l’entitat demana que el 24 de maig els electors votin partits no independentistes. L’entitat ha apuntat aquesta tarda al govern després de criticar elSingular i la Vanguardia arran de la informació que el primer va publicar ahir al vespre sobre les ajudes que ha rebut de l’operador públic estatal. S’ha queixat que “va forçar l’operador d’autopistes Acesa” (propietat d’Abertis) ” a obrir els peatges de les autopistes” el darrer 11 de setembre per la manifestació de la ‘V’.

Josep Ramon Bosch ha assegurat també, en al·lusió de CiU, que “és molt lleig que un partit corrupte” hagi volgut investigar aquesta qüestió. El diputat al Congrés Pere Macias va formular una petició al govern espanyol perquè aclarís i proporcionés la informació sobre aquesta qüestió. Bosch ha denunciat també “el tracte de favoristisme” que el govern té amb les entitats sobiranistes i ha advertit que més endavant l’entitat en donarà més detalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa