El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Villarejo mostra el seu suport a l’ala més espanyolista de Podemos
  • CA

L’exeurodiputat de Podemos Carlos Jiménez Villarejo ha donat suport al sector més espanyolista de la formació en un acte celebrat a Badalona, localitat on ha aparegut una forta crisi interna al partit en plena campanya municipal. Tal i com va avançar elSingular, el sector del partit ‘És possible’ va convocar l’acte electoral amb Villarejo, en desacord amb el pacte que la resta de Podemos ha fet amb la CUP.

“La candidatura d’ICV-EUiA-És Possible [aquest sector intern de Podemos] és l’autèntica i vertadera candidatura d’esquerres de Badalona”, ha assegurat Villarejo en l’acte. “És una satisfacció venir a donar suport a aquesta candidatura, perquè és una formació tan lluitadora com va ser el PSUC fa anys”, ha dit Villarejo en la seva intervenció.

“ICV-EUiA i els companys de Podemos que hi ha aquí han de tenir present que un repte constant d’aquesta ciutat” és lluitar “contra l’odi” que genera l’actual alcalde del PP, Xavier García Albiol, ha afegit l’exeurodiputat. “Ja està bé de mirar els immigrants com si fossin estranys, són persones com nosaltres”. “A Badalona han de sentir-se acollits, i aquest alcalde que hi ha ara no és digne de ser-ho”, ha conclòs Villarejo en to electoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa