El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Espadaler avisa que expulsarà els militants que facin costat a Mas
  • CA

“És inconcebible que hi hagi militants d’un partit que facin costat a un altra candidatura”. Aquesta ha estat l’advertència d’aquesta tarda del secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, al sector independentista del partit que dissabte va assegurar que formaria una plataforma per fer costat a la candidatura d’Artur Mas. Un avís que ja va deixar caure dissabte en la roda de premsa posterior al consell nacional. 

“Seré coherent amb el que diuen els Estatuts”, ha insistit Espadaler deixant clar que seria una “infracció greu” no fer cas del comitè de govern i fer costat un altra candidatura. Una conducta que l’article 14 dels Estatuts castiga amb l’expulsió. De fet, Espadaler ha estat sibil·lí per recomanar la sortida als crítics: “Rigol ha estat molt coherent”. Una referència clara a què l’expresident del Parlament va estripar el carnet.

De tota manera, Espadaler no ha volgut avançar esdeveniments i ha apuntat que s’esperarà dijous per veure quin pla tenen els sobiranistes. Un cop hagin plantejat el seu projecte, la direcció del partit prendrà una decisió fins i tot, en els càrrecs del grup parlamentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa