El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Martí, d’ERC a Ada Colau
  • CA

L’exregidor del PSC Jordi Martí ha passat del pacte preelectoral amb ERC, a donar suport a Ada Colau. La líder de Barcelona en Comú, i previsible futura alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona, ha ofert a Martí ser el nou gerent de l’Ajuntament de Barcelona. La mateixa Colau ha confirmat aquesta tarda la designació.

Martí era fins fa poc més d’un any president del grup municipal del PSC a Barcelona, i va arribar a presentar-se a les primàries per encapçalar la llista socialista a la ciutat, però va perdre davant Jaume Collboni. Ara s’havia aproximat a ERC, i de fet Alfred Bosch li va oferir anar de número 2 a la llista dels republicans, però Martí ho va rebutjar. Sí que va arribar a un acord amb ERC com a portaveu de MES de cara a les municipals del 24 de maig.

El càrrec de gerent depèn directament de l’alcaldia i té entre les seves funcions coordinar la resta de gerències i organismes de l’Ajuntament i fer el seguiment dels plans municipals i del pressupost. Segons la SER, fonts coneixedores de les converses han explicat que Martí hauria acceptat la proposta de Colau.

La designació s’ha fet mentre encara està obert el diàleg entre la candidatura de Colau i el PSC i ERC per buscar suports.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa