El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC, Òmnium i l’AMI demanen reunir-se amb Mas aquesta setmana
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han sol·licitat una reunió aquesta setmana amb el president de la Generalitat, Artur Mas, amb l’objectiu de conèixer “els detalls” de la seva proposta perquè la societat civil configuri una llesta independentista per a les eleccions del 27 de setembre.

“És una proposta coneguda a través de la televisió, és respectable i ens donem per assabentats, però és necessari que ens asseguem en una taula per conèixer els detalls“, ha valorat el president de l’ANC, Jordi Sánchez, en declaracions als mitjans després de presentar el cicle de ‘Diàlegs per una Catalunya social’.

Preguntat per si l’ANC esperava una proposta com la de Mas, Sánchez ha destacat que no, i que “es va conèixer durant la pròpia conferència”, per la qual cosa les entitats apel·lades desconeixen més informació que la que va explicar el president. Segons ha destacat, és “responsabilitat de les entitats donar una resposta, com també és una obligació mantenir les mobilitzacions” i actes previstos abans del 27-S a favor de la sobirania de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa