El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
#Meridianament: crida de l’ANC per inscriure’s a la Via Lliure
  • CA

L’Assemblea llença la tarda d’aquest dimecres una nova campanya a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per donar una empenta al ritme d’inscripcions a la Via Lliure i col·locar en l’imaginari col·lectiu la imatge de la manifestació de l’Onze de Setembre. La campanya s’anomena “El teu estiu apunta a la Meridiana”, i es viralitzarà a la xarxa a través de l’etiqueta #Meridianament.

L’ANC vol que la gent, malgrat estar de vacances, “prengui consciència sobre la importància del moment que s’acosta i comenci a pensar en la Via Lliure a la República Catalana, la Diada més determinant dels darrers anys”. L’entitat també demana als ciutadans que enviïn una fotografia als canals de difusió de l’ANC amb el braç ‘apuntant’ a la Meridiana i el hashtag #Meridianament. Entre tots els participants se sortejarà una plaça per ser a la Fila 0 de la Via Lliure amb tres acompanyants.

Tot i el bon ritme d’inscripcions, l’ANC necessita incrementar molt més el nombre d’inscrits per tal d’assegurar que la Via Lliure torna a ser un èxit de participació i, per tant, també polític “per començar un país nou el 27-S”.

Feu clic aquí per apuntar-vos a la Meridiana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa