El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CUP es marca de límit el 18 de juliol per la llista unitària
  • CA

La CUP es referma en la seva aposta per una llista independentista i anticapitalista, però també obrint la possibilitat d’explorar una llista civil sense partits. Ara bé, l’esquerra independentista es marca el 18 de juliol com a límit per aprofundir en aquesta hipòtesi. Dimarts, el diputat Quim Arrufat va fer pública la proposta del seu partit: llista sense polítics i unes eleccions consecutives que siguin constituents. Sobre aquest esquema treballaran, però la CUP ja avisa que no pensa entrar en una “nova dinàmica de cimeres espectacle” amb “filtracions interessades que no ajuden” i que ja van posar en risc el 9-N.

En un comunicat, la CUP recorda que durant el procés del 9-N es van produir “unes dinàmiques que en ocasions van posar en risc la viabilitat de la consulta”. “Les filtracions unilaterals o interessades no ajuden a tenir cap debat seriós per poder portar a bon port les eleccions plebiscitàries i constituents que tenim a la vista”, avisen, tot reclamant als agents implicats que treballin “de forma responsable”.

La CUP celebra la seva assemblea nacional aquest dissabte a Castelló de la Plana amb la vista posada en les eleccions del 27-S.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa