Revolta interna a Podemos. La web de la formació s’ha omplert de comentaris crítics amb la gestió que ha fet el secretari de política de la formació, Íñigo Errejón, d’una beca que té de la Universitat de Málaga per realitzar un treball sobre habitatge. Bona part dels comentaris provenen de simpatitzants del partit, alguns dels quals li demanen la dimissió.

Errejón no hauria complert les condicions del contracte de la beca de la Universitat de Màlaga per la qual percep més de 1.800 € mensuals, perquè amb prou feina s’hi hauria dedicat, segons van publicar diversos mitjans. Ara la universitat ha obert una investigació. I tot plegat està posant en entredit el número 2 de facto de la formació, que és un assidu de les tertúlies de La Sexta.

“Plaza Podemos” és l’espai debat al web de la formació on s’han registrat aquests comentaris, amb nombrosos fils de conversa. Alguns opinen que, per donar exemple amb l’honestedad que la formació reclama a les institucions, Errejón hauria de dimitir, D’altres, li demanen explicacions.

Esperava més grandesa d’Errejón, no evasives“, “Revocatori o qüestió de confiança a Errejón”, “Cas beca Errejón: oportunitat d’or”, “Si això d’Errejón no és assetjament al dissident no sé què és” o “Solucions a la crisi d’Errejón”, diuen alguns dels enunciats dels fils de conversa. Alguns dels xats es dediquen a analitzar la legislació i les clàusules del contracte, després que la Universitat de Màlaga hagi decidit investigar Errejón per possible vulneració de la Llei d’incompatibilitats 53/ 1984 de 26 de desembre i incompliment contractual.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa