El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Unió i el PP comparteixen “seny”
  • CA

La política fa estranys companys de viatge. Ho demostra la “confluència” argumental entre el PP i Unió a l’hora de criticar la llista unitària independentista Junts pel Sí i el procés sobiranista. Els dos partits s’atorguen la marca de “seny”.

Tant Ramon Espadaler com Alícia Sánchez Camacho s’han presentat en les darreres declaracions com els garants del “seny”. De fet, a Unió es presenten com la “revolució del seny” i com els que “toquen de peus a terra”. Per la seva banda, els populars han avançat una campanya nosaltres batejada com “la campanya del seny”.

En aquest sentit, Unió i els populars també comparteixen “realisme” en el seus discursos per criticar la llista de Junts per Sí. “Alguns volen el setembre de la Diada, la utopia, les divisions i les coses impossibles”, opina Camacho de la intenció de la llista. Una visió compartida en altre paraules per Espadaler que assegura que Unió és el “camí, el de la moderació, el seny, de tocar de peus a terra, que és capaç d’alçar la veu”.

Per altra banda, Unió i PP també mengen de la mateixa mà en criticar el caràcter transversal de la llista Junts pel Sí. Si el PP la titlla “d’espectacle”, Unió, en boca de Josep Antoni Duran i Lleida, de “poti poti ue no porta enlloc”. “La llista de Romeva ens donarà tardes de glòria”, va sentenciar Duran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa