El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adif paralitzados anys el principal tram del corredor mediterrani
  • CA

Adif manté paralitzada des de fa anys dos anys de la construcció del principal tram del corredor mediterrani. Segons el diari ‘El País’, no hi ha rastres d’obres tot i que va adjudicar el juny de l’any 2013 el contracte amb el que s’havia de col·locar un tercer rail per adaptar les actuals vies a l’estàndar internacional.

Segons fonts de l’Administració consultades pel mateix diari, el fet que s’hagi aturat està vinculat a la necessitat d’efectuar una obra complementària, la recuperació d’un antic túnel de via única que està fora de servei i que antigament va unir Castellbisbal i Martorell.

El problema de la situació en la qual es troba el projecte és com pot assumir l’adjudicatària de l’obra aquesta modificació de contracte, per la qual cosa algunes fonts donen per feta una nova licitació.

El tram Castellbisbal-Martorell no és només imprescindible per al tràfic de trens de mercaderies que surtin de Catalunya cap a Europa. També és un pas d’or per fer realitat el corredor mediterrani fins al País Valencià i impulsar, fins i tot, les connexions amb el centre de la Península Ibèrica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa