El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els ‘candidats’ de Junts pel Sí ja superen els voluntaris del 9-N
  • CA

La llista unitària de Junts pel Sí ha aconseguit el seu objectiu aquest divendres a la nit, i ja suma més dels 40.930 ‘candidats’ simbòlics que s’havia marcat com a meta, corresponent al total de voluntaris que hi va haver per la consulta del 9-N. D’aquesta manera la llista que formen CDC, ERC i les entitats sobiranistes mostra el seu potencial i la capacitat de mobilització ciutadana.

Un cop assolit el repte, fonts de Junts pel Sí han explicat a El Singular que no descarten marcar-se un tercer objectiu pel que fa a la xifra de candidats, tot i que “s’ha d’acabar de parlar i concretar”. 

El primer objectiu de la candidatura que encapçala Raül Romeva era superar els 13.500 candidats, 100 per cadascun dels diputats del Parlament (135), xifra assolida tan sols 24 hores després d’obrir les inscripcions, el 5 d’agost. El dia 7 d’agost Junts pel Sí va explicar la nova meta, amb l’objectiu de formar la candidatura més gran de tota la història d’Europa, de manera simbòlica.

Tal i com ha avançat en exclusiva El Singular, Junts pel Sí està preparant un gran acte a Barcelona per presentar la llista i els candidats simbòlics que s’hi han apuntat. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 28 d’agost al Passeig Lluís Companys de Barcelona, i Junts pel Sí ja està demanant via correu electrònic als més de 40.930 ‘candidats’ que s’inscriguin i hi assisteixin.

Fes clic aquí per a fer-te ‘candidat’ de Junts pel Sí.

Mapa amb els 40.930 candidats simbòlics de Junts pel Sí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa