El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
17 patronals i 13 cambres de comerç convoquen un acte a favor del dret a decidir
  • CA

El Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, en total 13, i patronals del país com ara Pimec, Cecot i FemCat, en total 17, preparen un acte que s’espera massiu per a dijous al matí per donar suport al dret de decidir i expressar el posicionament dels empresaris amb vista a les pròximes eleccions del 27-S. Serà a la Pedrera de Barcelona. Foment del Treball i les patronals adherides s’han desmarcat d’aquesta convocatòria. 

La Cambra de Barcelona ha expressat avui el seu suport a l’acte empresarial que se celebrarà en defensa del dret a decidir, encara que ha decidit no assistir-hi per considerar que té un caràcter “electoral” ja que tindrà lloc en plena precampanya de les eleccions del 27-S. Fonts d’aquesta entitat han indicat que cap representant de la Cambra acudirà a l’acte per coherència amb la seva manera d’actuar ja que “sempre ens hem volgut desmarcar dels actes electorals”.

De tota manera, les mateixes fonts han reiterat que la Cambra de Barcelona dóna suport al manifest que es lliurarà a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, el mateix que un grup d’entitats empresarials i patronals van subscriure al maig del 2014 a favor del dret a decidir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa