El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Interior col·loca el fill de Tejero al Consell de la Guàrdia Civil
  • CA

El coronel de la Guàrdia Civil, Antonio Tejero Díez, –fill del colpista Antonio Tejero– ha estat designat com a representant de la direcció del cos en el Consell de la Guàrdia Civil. Tejero Díez, que va ser destituït al març de l’any passat per commemorar amb una paella el 23 F a la seva caserna, segons el diario.es.

La trobada ha tingut lloc a la seu de la Direcció general al carrer de Guzmán el Bueno de Madrid. Aquest consell és l’òrgan encarregat de “millorar les condicions professionals i el funcionament de l’Institut”, segons estableix la seva norma reguladora. Alguns vocals de l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) han decidit no participar en l’assemblea perquè “és una provocació perquè vam ser els que denunciem el de la famosa paella”.

Fonts de l’Institut han explicat que el coronel “ha acudit a aquesta reunó preparatòria en representació de la seva sotsdirecció però no és un membre permanent”. El mateix portaveu ha afegit que “he estat nomenat per a aquesta ocasió però no és una destinació fixa, ja que hi han anat diferents representants de seccions i li ha tocat a ell”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa