Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dilluns, 30 de Març de 2015
Política
08/09/2008
23:39
08/09/2008
EUiA titlla Guerra de "provocador" i Corbacho de "populista"
Miralles espera que Zapatero col·loqui “les coses al seu lloc” al Congrés
El coordinador general d'EUIA, Jordi Miralles, ha titllat l'exdirigent del PSOE Alfonso Guerra de "provocador" per les seves expressions "insultants" cap als catalans, i al ministre de Treball, Celestino Corbacho, de "populista" per les seves tesis sobre els immigrants. Miralles ha replicat a Guerra per acusar al PSC de seguir una estratègia favorable al PP a causa de la negociació del finançament, i a Corbacho per tancar la porta a la contractació d'immigrants en origen per treballar a Espanya.

D'una altra banda, Miralles ha confiat en el fet que el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, aprofiti la seva intervenció d'aquesta setmana al Congrés per "col•locar les coses al seu lloc" sobre els dos assumptes. El coordinador general d’EUIA ha explicat que el seu partit participarà en la Diada amb el lema "Decidir per avançar”.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Enquesta
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
92 %
6 %
2 %
50 vots
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida