Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Opinió
0 Comentaris Imprimir +A -A
Opinió.
25/10/2008
LA CARMANYOLA
"Sembla que avui en dia és cool portar-se el menjar de casa"
Laura Ruano
Ja fa un temps que observo una tendència. Quan agafo el metro, l'autobús o passejo pel centre veig un munt de persones, majoritàriament joves, que porten una bossa, d'una coneguda marca que fabrica carmanyoles i diferents objectes de plàstic, dissenyada per dur les carmanyoles amb el dinar.

Entenc que estem en època de crisi –no volia acabar parlant de la crisi però amb els temps que corren suposo que és inevitable– i que la gent prefereix endur-se la carmanyola a la feina i estalviar-se els diners que comporta haver de menjar cada dia en un restaurant o guardar-se els tiquets de menjar de l’empresa per anar a sopar fora el cap de setmana –sí, sí, hi ha gent que ho fa, ho he vist en més d'una ocasió–. Està bé fer sopar abundant o llevar-se al matí més d'hora per fer-se el dinar, és una bona manera d'afrontar la pujada de les hipoteques.

Però el que em crida l'atenció és que de cop i volta hagi passat a ser tan evident el fet de dinar a la feina amb carmanyola. Sembla que avui en dia és cool portar-se el menjar de casa. I tampoc és tan estrany perquè no deixa de tenir reminiscències anglosaxones. De ben segur que tots hem vist pel•lícules on els personatges porten la carmanyola i dinen a l'oficina; és a dir, fan el 'lunch'. Ara només falta que anem al metro amb faldilla i bambes i ens posem les sabates de taló per entrar a l'oficina. Aleshores ja serem cools i anglosaxons del tot.

Reivindiquem la carmanyola de tota la vida. Aquella de llautó que es tancava per dalt amb uns ferros i portem-la en qualsevol motxilla. No és necessari que tothom sàpiga que hem dinat a l'oficina ni que tots canviem els punts que obtenim per comprar amb la targeta de la nostra entitat financera per una bossa per dur carmanyola i fer evident que dinem a la feina el menjar de casa.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida