GRUP elSingular
DOQ Priorat
0 Comentaris Imprimir +A -A
21/03/2013
silvestris
Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural
VADEVI.cat
\"\" Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
L'espai del Grup Freixenet a Barcelona es va inaugurar al desembre de 2014
El projecte ha suposat una inversió d’uns 4 milions de dòlars i 20 anys de feina
El dolç final per un menjar deliciós, les postres són la part per la qual tots guardem un espai i per al qual sempre podem trobar un vi adequat
Són els únics cellers que han col·locat dues referències entre els deu finalistes
Aquesta varietat apareix en cinc dels nou vins finalistes d’aquesta categoria, en un d’ells com a monovarietal
En la categoria dels Vins Escumosos Reserva tres dels nous finalistes estan elaborats amb varietats de raïm negre
Gala de lliurament dels Premis Vinari 2014 a l'Auditori de Vilafranca del Penedès Premis Vinari, Premis Vinari 2014, Vinari 2014