DOQ Priorat
0 Comentaris Imprimir +A -A
21/03/2013
silvestris
Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural
VADEVI.cat
\"\" Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
Clara Antúnez
Del 10 al 12 de juny, segona edició del Festival Vinya&Art a Sant Cugat Sesgarrigues
El vehicle que utilitza biometà pot treballar mitja jornada seguida sense reomplir el dipòsit
Aquest negre de la Cooperativa de Falset Marçà està elaborat amb les dues varietats autòctones del Montsant, la garnatxa i la carinyena
Ester Bachs parla de les novetats d'aquesta 4a edició del certamen
El guanyador del Gran Vinari d’or, assegura que el concurs de vins catalans és una bona manera de posar el teu vi a prova i de millorar-lo
S'obren les inscripcions de la 4a edició dels Premis Vinari dels vins catalans
El nou director de l’INCAVI entén que cal reforçar la figura del viticultor per a garantir l’excel·lència vinícola del país
Tast Final dels Premis Vinari 2015