El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lleó: Fan un pont i després no hi poden passar els trens
  • CA

La integració dels trens Feve a Lleó capital ha estat paralitzada. Adif ho ha decidit a l’espera d’una solució tècnica definitiva que permeti arribar a un acord. La paralització ha arribat després de descobrir que els actuals trens de Feve no passen per sota del nou pont que han construit a una zona denominada Maristas, segons publica ‘León Noticias’. Ningú no es va adonar que l’alçada del pont era insuficient pel pas dels vagons.

Segons ha advertit Fulgencio Bandera, portaveu dels treballadors del transport de via estreta (Feve), “no hi ha altura de pas per a les unitats que s’usen en l’actualitat”. Les màquines model Man i Apol·lo tenen una alçada de 3,405 i 3,600 metres, massa alta pel pas actual del pont.

Si aquests models de tren no arriben a la capital, cosa que el Ministeri de Foment ja ha advertit que succeirà, caldrà recórrer als ‘vells trens’ de Feve i això suposaria “primer aixecar tot el ciment que ara s’ha aixecat, després recol·locar les arquetes ja realitzades i després optar per la via tradicional i rebaixar encara més el pas”, segons Fulgencio Bandera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa